19 Ağustos 2010 Perşembe

TAŞ YÜNÜ TAVAN

taş yünü tavan hakkında söylenenler, taş yünü tavan nedir ne işe yarar şeklindeki meselelere burdan ulaşabilirsiniz.

sıklıkla kullanılan izolasyon malzemerini şu şekilde sıralamak mümkündür;

* cam yünü
* taş yünü
* polistren
* fenol köpük
* cam köpüğü
* ahşap yünü levhalar
* perlit
* mantar
* ahşap lifli levhalar
* elastomerik kauçuk
* kalsiyum silikat
* polietilen köpük


izolasyon fiyatları ve izolasyon malzemeleri hakkında daha fazla bilgi almak için arşivimize göz atmanız yeterli.

STRAFOR KARTONPİYER FİYATLARI

Strafor kartonpiyer fiyatları nedir ve nerede kullanılır, strafor kartonpiyer fiyatları hangi alanlarda kullanılabilir gibi soruların yanıtlarını sitemizde görebilirsiniz.

Kartonpiyer çeşitleri, kartonpiyer fiyatları ve özellikleriyle ilgili kısa bir döküman hazırlamak istedim.



* su tutmaz.
* yanmaz.
* kurulumu basit, temizdir.
* kartonpiyer çeşitleri zengindir.
* çok iyi ısı yalıtımı sağlar.
* boyamada problem yaşatmaz.
* sağlığa hiç bir şekilde zarar vermez.
* uzun ömürlüdür.
* uygulama süresi çok kısadır.
* estetik bir görünümü vardır.
* standartları 2 metre boylarındadır.




KARTONPİYER ASMA TAVAN

kartonpiyer asma tavan ve buna benzer şeylerle ilgili bilgiler görebilir, kartonpiyer asma tavan modellerinden derlenmiş görsellere göz atabilirsiniz.

Asma tavan modelleri tanıtımlarımıza devam ediyoruz. Bugün global alçı nın asma tavan örneklerini ve fiyat ları listesini yayınlamak istedik. Sitemizde gezerek farklı kartonpiyer, stropiyer fiyat listelerini ve bunların dışında hem iç hem de dış yapıya yönelik örnekler (çatı örnekleri, izalosyon (izolasyon) örnekleri bulabilirsiniz.


ASMOLEN TAVAN NEDİR

Bundan önce de asmolen tavan nedir ile alakali yazilar yazmistik asmolen tavan nedir da bu sektörde hizmet verenler arasinda bulununuyor. asmolen tavan nedir gibi ürünleri bu kurumdan alabilirsiniz.

Global yapı 'nın asma tavan modellerini, çeşitlerini tanıtmaya devam ediyoruz. Bunların dışında sitemizde Asma Tavan Listesi ni (2008) bulabilir, download edebilirsiniz.

YALI BASKI İNCELEMESİ

yalı baskı incelememiz şuanda yenilenmektedir, yalı baskı ile ilgili öbür yazılarımıza yönemlenizi önerebiliriz.

Siding (yalı baskı), ısıya ve suya dayanıklı bir dış cephe kaplama sistemidir. Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden yalı baskısı tekniğinin bir türüdür. Bundan dolayıdır ki kullanımı ülkemizde hızla artmaktadır.Ülkemizde kullanılan sidingin vinil, ahşap, fiber, kompozit,alüminyum, xps gibi çeşitleri mevcuttur. En yaygın olanı son 4-5 yıldır kullanılmakta olan Vinil Siding'dir. Ülkemizde bu malzemelerin yerli ve ithal olanlarını temin edebilirsiniz.

Avrupa' daki binalarda yalıtım oranı %95, Türkiye'de ise bu oran sadece %0,4'tür. Siding dış cephe kaplama sisteminin sağlayacağı yalıtım sayesinde %50ye varan bir yakıt tasarrufu elde edilecektir. Aynı zamanda ülkemizdeki yıllık ortalama 4.5milyar dolarlık enerji kaybının azalmasına katkıda bulunmuş olacaksınız.

Siding dış cephe kaplaması başlıca 3 kısımdan oluşur.
# Panelin üst kısmı, sidingin montaj kısmıdır. Her panel bu kısımdan karkasa monte edilir.
# Panelin orta kısmı yüzeyidir. Bu kısımda sidingin dokusu mevcuttur.
# Panelin alt kısmı kilit kısmıdır. Sidingin montaj kısmının üzerine binerek/geçerek/kitlenerek kendi kısmının sabitliğini sağlar ve bir önceki panelin montaj vidalarımı gizler.


Siding panellerinin genişlikleri 9cm'den 30cm'ye kadar çıkabilirken, uzunlukları çoğunlukla 3.5m-4.0m aralığındadır. Bu aynı zamanda nakliye ve depolama açısından uygun bir ölçüdür. Bazı üreticilerde 12m'ye ulaşan uzunlukları vardır.

Osmanlı dönemindeki yalı baskı tekniği günümüzde ahşap siding ile varlığını sürdürmektedir.Bunun yanında günümüzdeki ahşap koruyucu (Emprenye) malzemelerle ahşap siding artık çok uzun ömürlü kılınabiliyor. İç cephelerde de duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılmaktadır.

Siding çeşitleri
Siding (yalı baskı) dış cephe kaplama sisteminin değişik hammaddeli çeşitleri mevcuttur. Bunlar vinil, ahşap, fiber, kompozit, alüminyum ve xps dir. Bu çeşitler aşağıda detayları ile birlikte sıralanmıştır.

Vinil (PVC) Siding
Petrol veya doğalgaz ile tuz'dan üretilen vinil malzeme, formülü (CH2-CH2) olan bir polimer türüdür. Günümüzde kullandığımız bir çok ürün vinil malzeme içerir.

Dünya Sağlık Örgütünün raporlarına göre, 1978 yılından beri hiçbir ülkede PVC'ye baglı herhangi bir sağlık sorununa rastlanmamıştır.
Vinil siding maaliyet ve uzun ömürlülük açısından dünyada en çok tercih edilen dış cephe kaplama sistemidir.

Vinil siding ülkemizde 4-5 yıldır uygulanmakta olup sağladığı yalıtımla, binanın değerini arttırmasıyla ve uzun ömürlülüğü(50 yıllık ürün garantisi) nedeniyle büyük talep görmektedir. Vinil siding paneli sistemin ana elemanıdır. Bunun yanında sistem vinil siding yardımcı profilleri de gerektirmektedir.

Soffit: Balkon, saçak ve konsol altlarında kullanılan delikli veya deliksiz vinil siding panel. Bazi üreticilerde değişik renkleri mevcuttur.

Vinil Siding Size Ne Gibi Avantajlar Sağlayacaktır?
Vinil siding ekonomik yalıtım ve estetik yönüyle dünyada en çok tercih edilen dış cephe kaplama sistemidir. Dünyada(AB ve ABD) uygulanan siding sistemlerinin %90'ı vinil siding'dir.

# Her türlü hava şartlarına dayanıklıdır.
# Malzeme özelliğinden dolayı renk değiştirmez.
# Boya gerektirmez, çürümez, böceklenmez
# Üzerinde alev yürümez. Yangın güvenlik bilgilerini görüntülemek için tıklayınız.
# %50'e varan ısı tasarrufu sağlar. Bunun dışında su ve ses yalıtımına da sahiptir.
# Binanızın estetik ve ekonomik değerini arttırır.
# Yıkanabilir olması nedeniyle bakımını çok rahat yapabilirsiniz.
# Depolama ve ulaşım bilgilerini görüntülemek için tıklayınız.


Vinil Sidingin Teknik Özellikleri Nelerdir?
Yardımcı profilleri sayesinde binanizdaki tüm detaylar çözülebilir. Panel uzunluğu ortalama 3.80cm dir. Panellerdeki montaj delikleri sayesinde, ezilip büzülmeden genleşmeyi kendi içinde tolore eder. Panellerdeki hava delikleri sayesinde binanız nefes alır.

Yalı baskı ve tekne baskı modelleri mevcuttur. Değişik renkleri mevcuttur. Ancak bunları bu sayfalarda belirtmek istemememizin nedeni sizleri yanlış yönlendirmiş olmamaktır. Renk seçimleriniz için mutlaka firmalardan renk kartelası isteyiniz. Katalog veya internetteki renkler bire bir tutmayabilir.
Fiber Cement Siding
Astbest kullanımının dünyada yasaklanmasıyla üretici firmaları yeni malzeme araştırmalarına ve üretimine itmiştir. Bu ürünlerden bir tanesi de fiber cementtir. Fiber Cement: Çimento esaslı silülozik lifli sert bir malzemedir. Yerli ve İthal seçenekleri mevcuttur.

Fiber Cement Siding Size Ne Gibi Avantajlar Sağlayacaktır?
# Her türlü hava şartlarına dayanıklıdır. Yanmaz, çürümez.
# %50'e varan ısı tasarrufu sağlar.
# Binanızın estetik değerini arttırır.
# Önemli özelliklerinden biri de üzerine doku işlenebiliyor olması.
# İstenilen renge boyanabilen bir malzemedir.


Fiber Cement Sidingin Teknik Özellikleri Nelerdir?
# Yardımcı profilleri sayesinde binanızdaki tüm detaylar çözülebilir.
# Plakalar halinde üretilen bu ürün, istenilen ebatlarda ve formlarda üretilebilir.
# 1250mm/2500mm levhalar halinde dokusuz olarak da üretilir.


Kompozit Siding
Sıkıştırılmış ahşap liflerinin yüksek ısıda tek tek fırınlanarak 5 kat preslenmesiyle yurt dışında üretilen bu dış cephe kaplama malzemesi , zamanın ve zorlu hava koşullarının yıpratıcı etkilerine karşı dirençli bir malzemedir.
Kompozit Siding Size Ne Gibi Avantajlar Sağlayacaktır?
# Her türlü hava şartlarına dayanıklıdır.
# Uzun süre renk değiştirmez, yanmaz, çürümez.
# %40'e varan ısı tasarrufu sağlar.
# Binanızın estetik değerini arttırır.
# Boya gerektirmez. Değişik renkleri mevcuttur.
# Bükülmez ve serttir.


Kompozit Sidingin Teknik Özellikleri Nelerdir?
# Panel uzunlugu 3.00m-5.00m arasinda degisir.
# Yardimci profilleri sayesinde binanizdaki tüm detaylar çözülebilir.
# Degisik doku yüzeyleri ve renkleri devcuttur.


Kaynak: alosiding.com

tavan kartonpiyer

tavan kartonpiyer başlıklı derlememize bakabilir, tavan kartonpiyer daha fazlası için sitemizi kullanabilirsiniz.






Kartonpiyer, stropiyer asma tavan, kemer tanıtımlarımıza ve fiyat listelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sitede bir çok karton piyer kemer, tavan, göbek örneği bulabileceğiniz gibi bunların dışında çatı çeşitleri örnekleri, bahçe çeşitleri gibi farklı yapı unsurları da bulabilirsiniz. Umarız beğenirsiniz.

tavan dekorasyon

Su zamanlarda popülerlesen tavan dekorasyon ile alakali tanimlar bu incelemede. tavan dekorasyon ile alakali yazarlarimizin yaklasimlari ve bunla beraber çok daha fazlasini burada görebilirsiniz.

Bu yazımızda taşyünü asma tavan modellerini tanıtmaya devam ediyoruz. Taş yünü asma tavanlar iç dizaynı geliştirler, görselliği arttırırlar aynı zamanda yapının daha dayanıklı ve sağlam olmasını sağlarlar.

Şimdi Göknur yapı'nın taşyünü asma tavan modellerinin örnek resimlerinebakalım:


Eğer daha fazla taşyünü asma tavan uygulaması, modeli görmek isterseniz ya da asma tavanlar hakkında fiyat listesi arıyorsanız bu alanda hizmet veren yapı ve dekorasyon firmalarınnın sitelerine göz gezdirebilirsiniz.

söve nedir

söve nedir incelemesi için yapılan eleştiriler, söve nedir konusu ile ilgili olarak hazırladığımız ifadeleri bulabilirsiniz.

"Söve nedir?" diye merak eden pek çok insan var. Ben de bir nebze bunları rahatlanmak, sorularını cevaplandırmak için böyle bir yazı hazırlayayım dedim. Bu yazımızda hem söve tanımını bulacaksınız hem de söve modelleriyle fiyatlarını göreceksiniz. Öncelikle Söve Modellerini göstermek istiyorum. Buyrun:



"Söve nedir?" sorusu içinse arama yapmanızı öneriyorum. Bunun dışında yukardaki söve modelleri için söve fiyat listesini onayastan isteyebilirsiniz. Tabi unutmadan yukardaki söve örnekleri de onayasa aittir. Daha fazla söve örneği için biraz beklemek zorundasınız. Ya da aramaya inanabilirsiniz. Şimdilik bu kadar. Umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

strafor üretim

strafor üretim nedir, strafor üretim hangi alanlarda tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını sitemizde bulabileceksiniz.

kartonpiyer, stropiyer modelleri, fiyatları, kalıpları. Strafor, kartonpiyer, alçı işleri hakkında bilgiler.

strafor söve

strafor söve başlıklı incelememize bakabilir, strafor söve daha fazlası için sitemizi gezebilirsiniz.

"Söve nedir?" diye merak eden pek çok insan var. Ben de bir nebze bunları rahatlanmak, sorularını cevaplandırmak için böyle bir yazı hazırlayayım dedim. Bu yazımızda hem söve tanımını bulacaksınız hem de söve modelleriyle fiyatlarını göreceksiniz. Öncelikle Söve Modellerini göstermek istiyorum. Buyrun:



"Söve nedir?" sorusu içinse arama yapmanızı öneriyorum. Bunun dışında yukardaki söve modelleri için söve fiyat listesini onayastan isteyebilirsiniz. Tabi unutmadan yukardaki söve örnekleri de onayasa aittir. Daha fazla söve örneği için biraz beklemek zorundasınız. Ya da aramaya inanabilirsiniz. Şimdilik bu kadar. Umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

18 Ağustos 2010 Çarşamba

strafor makinası

strafor makinası arama sonucunu sistemizde bulabilir, strafor makinası için yapılan yorum ve makaleleri görebilirsiniz.

kartonpiyer, stropiyer modelleri, fiyatları, kalıpları. Strafor, kartonpiyer, alçı işleri hakkında bilgiler.

strafor makinaları

strafor makinaları tanımını yapacak olan incelemeyi yayınlayacağız, strafor makinaları başlıklı yazılarımıza bakabilirsiniz.

Dükkanımıza gelen müşterilerimizden biri kızımızın ismini fotoğrafta görüldüğü halde yazınca ben de bu eseri nasıl değerlendirebiliriz diye düşündüm. Ve tümü evde olan malzemelerle kızımın odasına bir duvar süsü hazırladık.

Öncelikle yazı kırmızı kalemle yazıldığı için arkası için kırmızı bir fon kartonu kullandım. Sonrada evde bulunan strafor'u kendinden yapışkanlı sarı kağıtla kapladım. GS'lı olan baba-kız için iyi de bir uyum oldu. Daha sonra yazıyı bu strafor'a yapıştırdım. Kenarlarına da Salı pazarından bir paketini 50 kuruş'a aldığım kalpli düğmelerden yapıştırdım. Biraz da 3 boyut katmak adına Eslem'in 2 fotoğrafını kesip, arkasına ince köpüklerden yapıştırıp yazının kenarlarına yerleştirdim. Tamamen evde olan malzemelerle ortaya çok güzel bir duvar süsü çıktı. Saolsun Skype sayesinde ablamla hergün görüşünce tabi ki eser'imizi kendilerine de gösterdik. O da bana güzel bir fikir verdi. Malum toz denen zerrecikler bu eseri kaplamak için zaman kaybetmeyeceklerdi. İşte bunun için eserimizi strech folyo ile kaplamamızı önerdi. Evdeki strech folyo'nun boyu eserimize kısa gelince toz'a karşı başka bir önlem düşüneceğim. Bu arada asmak içinde kutu içeceklerin kapağını kullanacağım. Bu fikri de yine internette bir siteden okumuştum. Ama hangisi olduğunu bulamadım. Bulunca mutlaka link vereceğim.




Yazıyı yazan sevgilimi müşterimize de çok teşekkürler. Umarım bir gün yazının son halini görme fırsatını bulur.Bunlar da ilginizi çekebilir:

strafor levha

Son zamanlarin popüler konularindan olmus strafor levha hakkinda tanimlar bu incelemede. strafor levha ile alakali ziyaretçilerimizin yorumlari ve bunla beraber çok daha fazlasini bu adreste bulabilirsiniz.

strafor akvaryum dekoru

strafor akvaryum dekoru 1

Çok emek harcıyarak hazırlamışlar arkadaşlar yukardaki iki strafor akvaryum dekoru bir forumdan aldım hatırlamıyorum ismini hatırlasam yazacaktım. Gerçekten büyük emekler harcıyarak güzel şekiller cıkarmıslar ortaya.

Sizinde eğer akvaryumuzun varsa strafor akvaryum dekorunu mutlaka denemelisiniz. Kendinizce birşeyler yapabilirsiniz.

strafor köpük

Son zamanlarin popüler konularindan biri haline gelmis strafor köpük hakkinda fikirler burada. strafor köpük hakkinda ziyaretçilerimizin görüsleri ve bunla beraber dahasini burdan bulabilirsiniz.

kartonpiyer, stropiyer modelleri, fiyatları, kalıpları. Strafor, kartonpiyer, alçı işleri hakkında bilgiler.

strafor kesme

strafor kesme hakkında bir çok konu mevcut. Bu yazımızda da strafor kesme konusuna deyineceğiz.

kartonpiyer, stropiyer modelleri, fiyatları, kalıpları. Strafor, kartonpiyer, alçı işleri hakkında bilgiler.

strafor kartonpiyer

Son günlerde strafor kartonpiyer ile ilgili çok sayıda soru soruldu. Bu incelemeyle strafor kartonpiyer hakkında sorulan tüm bu konulara yanıt bulmaya çabalayacağız.

strafor akvaryum dekoru

strafor akvaryum dekoru 1

Çok emek harcıyarak hazırlamışlar arkadaşlar yukardaki iki strafor akvaryum dekoru bir forumdan aldım hatırlamıyorum ismini hatırlasam yazacaktım. Gerçekten büyük emekler harcıyarak güzel şekiller cıkarmıslar ortaya.

Sizinde eğer akvaryumuzun varsa strafor akvaryum dekorunu mutlaka denemelisiniz. Kendinizce birşeyler yapabilirsiniz.

strafor imalatı

Bu aralar gündeme gelen strafor imalatı ile ilgili yorumlar yazida. strafor imalatı ile ilgili yazarlarimizin elestrileri ile dahasini bu adreste bulabilirsiniz.

strafor akvaryum dekoru

strafor akvaryum dekoru 1

Çok emek harcıyarak hazırlamışlar arkadaşlar yukardaki iki strafor akvaryum dekoru bir forumdan aldım hatırlamıyorum ismini hatırlasam yazacaktım. Gerçekten büyük emekler harcıyarak güzel şekiller cıkarmıslar ortaya.

Sizinde eğer akvaryumuzun varsa strafor akvaryum dekorunu mutlaka denemelisiniz. Kendinizce birşeyler yapabilirsiniz.

strafor ambalaj

strafor ambalaj ve buna benzer konularla ilişkili açıklamalar görebilir, strafor ambalaj örneklerinden oluşan fotoğraflara göz atabilirsiniz.

kartonpiyer, stropiyer modelleri, fiyatları, kalıpları. Strafor, kartonpiyer, alçı işleri hakkında bilgiler.

spotlu kartonpiyer

Kartonpiyer çeşitleri, kartonpiyer fiyatları ve özellikleriyle ilgili kısa bir döküman hazırlamak istedim.



kartonpiyer çeşitleri

* su tutmaz.
* yanmaz.
* kurulumu basit, temizdir.
* kartonpiyer çeşitleri zengindir.
* çok iyi ısı yalıtımı sağlar.
* boyamada problem yaşatmaz.
* sağlığa hiç bir şekilde zarar vermez.
* uzun ömürlüdür.
* uygulama süresi çok kısadır.
* estetik bir görünümü vardır.
* standartları 2 metre boylarındadır.



kartonpiyer çeşitleri
kartonpiyer cesitleri
kartonpiyer fiyatları
kartonpiyer uygulaması
stopiyer
stropiyer çeşitleri
stopiyer fiyatları
kartonpiyer ve steopiyer
stropiyer hakkinda hersey
fender strotocaster
kartonpiyer listeleri
kartonpiyer fiyat listesi
kartonpiyer şekilleri
strafor
bahçe gereçleri
çemberimde gül oya